FitokondiFitokondi
  • Főoldal
  • FITOKONDI
    • Hatékonyság vizsgálatok és kísérletek
    • Kutatásfejlesztés
    • Fitokondi története
    • Termékismertető lapok
    • Engedélyek
  • MELIUS OLAJ
  • Felhasználás
    • Gyümölcsök
      • Almatermésűek
      • Bogyós gyümölcsűek
      • Csonthéjasok
      • Héjas gyümölcsűek
      • Szőlő
    • Zöldségek
      • Gyökérzöldség félék
      • Hagymafélék
      • Kabakosok
      • Káposztafélék
      • Paradicsom, paprika, padlizsán
    • Szántóföldi növények
      • Cukorrépa
      • Gabonafélék
      • Káposztarepce, mustár
      • Kukorica
      • Napraforgó
      • Szója
      • Csemegekukorica
    • Egyéb növények
      • Dísznövények – gyep
      • Örökzöldek
  • Referenciák
  • Fitokondi Plus
  • Növénykondícionálás
  • Kérdések és válaszok
  • GYIK
  • Kapcsolat-Céginfo

Napraforgó

Napraforgó

Alkalmazási technológia

Felhasználás napraforgó termelése esetén:

Dózis: 4-6 l/ha (1-2 % oldattöménység) egyenletes, apró cseppekben kipermetezve

 

Javasolt vízmennyiség: 300-600 l/ha a kultúrnövény lombfelület fejlettsége és a borítás mértéke szerint. A tenyészidő kezdetén alacsonyabb, fejlettebb állományokban nagyobb lémennyiség felhasználása javasolt. A permetlé előkészítésekor először egy törzsoldatot kell készíteni (1:1 arányú Fitokondi és víz ) intenzív keverés közben, úgy, hogy a szuszpenzió homogén legyen. A törzsoldatra ezután kell nagyobb nyomáson a szükséges vízmennyiséget erős keverés mellett hozzáadni.

 

Alkalmazás: 4-6 levél állapotától a bimbók megjelenéséig 1-2 levélpermetezést ajánlott a Fitokondival elvégezni. A virágzás elhúzódása miatt ebben az érzékeny állapotban 2-3 kezeléssel a jobb termékenyülés és a jobb szem kitelítődés révén mennyiségi és minőségi javulás érhető el a kaszattermésben. Virágzás után az utolsó kezelést a kaszat citromérése időszakára időzítsük(félig érett állapot). Fontos, hogy a permetlé a levelek színét és fonákát egyaránt jól fedje le, s így rendkívül erős és ellenálló lombozat alakítható ki.

Kukorica Szója

Referenciák

Igen, lehet kevesebb vegyszerrel!

Igen, lehet kevesebb vegyszerrel!

Belépés

  • Lost Password

Gyümölcsök

  • Almatermésűek
  • Bogyós gyümölcsűek
  • Csonthéjasok
  • Héjas gyümölcsűek
  • Szőlő

Zöldségek

  • Gyökérzöldség félék
  • Hagymafélék
  • Kabakosok
  • Káposztafélék
  • Paradicsom, paprika, padlizsán

Szántóföldi növények

  • Cukorrépa
  • Gabonafélék
  • Káposztarepce, mustár
  • Kukorica
  • Napraforgó
  • Szója
  • Csemegekukorica

Egyéb növények

  • Dísznövények – gyep
  • Örökzöldek
Fitokondi
  • Főoldal
  • A FITOKONDI
  • MELIUS OLAJ
  • Fitokondi Plus
  • Kapcsolat-Céginfo
  • Adatvédelmi tájékoztató
  • ÁSZF
© Fitokondi 2025